
זה לא משנה אם יש לכם ניסיון בעישון בשר או לא כי את המתכון הזה כל אחד יכול לעשות! רוצים להפתיע את החברים ו/או המשפחה עם נתח אטריקוט מפנק שעשוי במידה מדויקת וטעים בטירוף? לכו על המתכון הזה ולא תתחרטו!
גוש אנטריקוט שלם במעשנה
כשר עם הכנה ב-5 שלבים בלבד
מצרכים:
גוש עגלה (סביבות ה-5 קילו), ראב שאתם אוהבים.
- שלב ראשון: מפזרים את הראב בצורה מאוחדת ואחידה.
- שלב שני: מכניסים לשעתיים במעשנה על 120 מעלות.
- שלב שלישי: מוציאים את הגוש במעשנה ונותנים לו לנוח 3-4 דקות.
אחרי שהנתח חיכה אפשר לפרוס אותו להינות מנתח בשר משובח!
טיפ: מי שרוצה לאזן קצת את הבשר יכול לאכול אותו עם תוספת ירקות חתוכים ומתובלים או סלט טרי וטחינה.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=aSXAi8hTqss