עלינו
קהילת הקרניבורים הוקמה בראשית שנת 2016 על ידי דניאל בלילתי, מי שאחראי על מהפכת הבשר בישראל.
בתחילה הועלו תכנים ומושגים אשר לא ידעו כלל הציבור – נתחים, מושגי בשר טרי וקפוא, מתכונים שהיום ניתן לראות בכל מסעדה וסעודת בשרים איכותית,
מספר נתחים שהחלו לצבור תאוצה מאז הקמת הקהילה – פיקניה, טומהוק, טיבון, דנבר קאט, איירון סטייק, אווזית, כבד אווז ועוד רבים וטובים.
באותו הזמן שהוקמה הקהילה לא ידעו מה זה הביטוי “קרניבורים” וכאשר נשאלנו בלא מעט פעמים התשובה של דניאל היתה כך:
“קרניבורים אורגינל” הינה ביטוי לטורפים אורגינל מהשפה הלועזית, קרניבורים בכלל מדבר על טורפים מהזן של דינוזאורים, אריות ותנינים לא בני אדם, בני אדם נקראים הרניוורס, אך היה נחמד לשנות זאת בתור התחלה לקרניבורים, אורגינל? כך יצא בלי סיבה פשוט זרם לי באותו הרגע”
השינוי שהגיע לאחר מכן היה עצום, הביקוש לבשר, פתיחת קצביות, הדרישה לגרילמנים שיעשו גריל בבתים של אנשים – אפשר לומר שמהפכת הבשר התחילה מאיש אחד ושמו דניאל בלילתי, שהביא את תורת הבשר לישראל, הביא את הקיצוב האמריקאי לתודעה – בעבר היו לוקחים נתחים כמו דנבר קאט והיו טוחנים להמבורגרים, אילולא החשיפה שדניאל יצר והביקוש דרך הקהילה ככל הנראה שזה היה מגיע מאוחר מידי לארץ.
קהילת הקרניבורים הינה הקהילה הגדולה ביותר בעולם המזון עם מעל 600,000 עוקבים, שבירת שיא עולמי (כיום מקום 2) עם הפוסט בעל מספר התגובות הגדול ביותר – 7.8 מיליון!
אירועי וערבי קונספט הן התחילו גם כן מהקרניבורים, כערבי קהילה וגיבוש וכן התפתחו למחוזות ומקומות אחרים.
התשוקה של דניאל לשינוי עולם הבשר בישראל ובעולם בפרט הגיעה עד לטורקיה ושם הוא הוציא סיורים קולינרים, בימים אלו הוא מוציא סיורים קולינרים הן ליפן והן לסין בתוך דגש להעשרת הידע והבדלי הקולינריה הרבים.