
מחפשים איזו מנה שווה לאירוח בחג או סתם באלכם להתפנק? אין צורך לשבור את הראש כי המנה הזאת מתאימה לילדים ומבוגרים כאחד! פאי בשר שסוגר פינות בצורה שלא תאמן! הטוויסט פה זה שהמנה הזאת יכולה להיות גם פתיחה וגם עיקרית כי פשוט יש בה הכל – גם בשר וגם בצק, מה צריך יותר מזה?
פאי בשר
מנה סופר מתאימה לאירוח או לסגירת פינות ב-4 שלבי הכנה פשוטים
מצרכים:
בצק פילו (או אחר לבחירתם), שומשום, מלח, פלפל שחור, ביצה, תרסיס שמן, אונטריב (מהמתכון של הקרניבורים), ציר בשר (יהיה מתכון בהמשך).
תבנית של פאי או קאפקייקס.
- שלב ראשון: פותחים את הבצק בתבנית.
- שלב שני: ממלאים את הבשר לתוך הבצק ומזלפים מעל את ציר הבשר.
- שלב שלישי: סוגרים את הבצק או מגלגלים והופכים את אתם משתמשים בתבנית קאפקייקס, מעל בצק מורחים ביצה טרופה ומפזרים קצת שומשום ומלח (לבחירתכם).
- שלב רביעי: מכניסים לאפייה בתנור על 220 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים יפה.
טיפ: לא משנה אם עשיתם פאי גדול או פאי אישי, הכל בסוף מתנקז לצורת הגשה אז תצלחתו יפה עם איזה רוטב בצד ותהנו!
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=eDfAwxDy16M&t=40s