אסאדו במעשנה

מתכון קל וטעים לאסאדו במעשנה

תמונה להמחשה
תמונה להמחשה
אסאדו במעשנה

אסאדו על העצם במעשנה זהו נתח זול, מפנק וכיף לאכול אותו עם חברים ו/או משפחה, עשו לעצמכם טובה ושימו איזה נתח טוב במעשנה ותחזרו אליו כשהוא עסיסי וטעים – ההימור היחיד שאפשר להגיד עליו בטוח אז הוא בעצם לא הימור כי יודעים מה תהיה התוצאה 😉

אסאדו במעשנה

מתכון קל וכשר לאסאדו במעשנה עם 3 שלבי הכנה

 

מצרכים:

אסאדו, שמן זית, מלח, פלפל, תבלינים שאוהבים אבל לא חייב.

 

  • שלב ראשון: להוריד את הממברנה (שכבה לא לעיסה) אם הקצב לא הוריד.
  • שלב שני: מזלפים על הבשר שמן זית ומעסים כמו שצריך ואז מתבלים אותו ומעסים טוב כדי שהתבלינים יהיו בצורה אחידה.
  • שלב שלישי: מכניסים למעשנה ל-5 שעות על 110 מעלות.

הצעת הגשה: לפזר מעל צ’ימיצ’ורי, גם מוסיף טעם לביס בשביל מי שאוהב וגם נראה טוב.

קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=i3uZLk9FwZE

מתכונים

אננס על הגריל
ספטמבר 18, 2023
הקבב של בלילתי
ספטמבר 6, 2023
המבורגר סביח
ספטמבר 6, 2023
צ’יזבורגר כשר
ספטמבר 6, 2023
אוכף טלה בציר יין
ספטמבר 6, 2023

ביקורות מסעדות

מילון הדברים

דילוג לתוכן