
אסאדו על העצם במעשנה זהו נתח זול, מפנק וכיף לאכול אותו עם חברים ו/או משפחה, עשו לעצמכם טובה ושימו איזה נתח טוב במעשנה ותחזרו אליו כשהוא עסיסי וטעים – ההימור היחיד שאפשר להגיד עליו בטוח אז הוא בעצם לא הימור כי יודעים מה תהיה התוצאה 😉
אסאדו במעשנה
מתכון קל וכשר לאסאדו במעשנה עם 3 שלבי הכנה
מצרכים:
אסאדו, שמן זית, מלח, פלפל, תבלינים שאוהבים אבל לא חייב.
- שלב ראשון: להוריד את הממברנה (שכבה לא לעיסה) אם הקצב לא הוריד.
- שלב שני: מזלפים על הבשר שמן זית ומעסים כמו שצריך ואז מתבלים אותו ומעסים טוב כדי שהתבלינים יהיו בצורה אחידה.
- שלב שלישי: מכניסים למעשנה ל-5 שעות על 110 מעלות.
הצעת הגשה: לפזר מעל צ’ימיצ’ורי, גם מוסיף טעם לביס בשביל מי שאוהב וגם נראה טוב.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=i3uZLk9FwZE