לוקוס במלח

מתכון מדהים ללוקוס במלח

תמונה להמחשה
תמונה להמחשה
לוקוס במלח

בין אם באלכם מדי פעם לגוון או שאתם שומרי כשרות וזאת תקופה שלא אוכלים אז עדיין אוכלים אוכל איכותי!

אם כבר אוכלים דג אז שיהיה מלך הדגים – קיימות עוד אופציות למי שרוצה להשתמש בדג שונה במתכון.

לוקוס במלח

מלך הדגים על הצלחת שלכם ב-3 שלבים פשוטים

 

מצרכים:

דג לוקוס (אפשר גם לברק, דניס, מוסר, בר ים), מלח, רוזמרין (לא חובה), ביצים.

 

  • שלב ראשון: מערבים בקערה מלח ורוזמרין, מפרידים 2 ביצים וטורפים את החלבון בקערה, אחרי שהקצפנו טוב אנחנו שופכים אותו למלח ומערבבים טוב לקבלת מרקם של חול ים.
  • שלב שני: מכינים בסיס מהמלח לדג (בגודל שלו) ואז מניחים את הדג ומכסים אותו עם שאר המלח בצורה הרמטית עד שלא יראו שום חתיכה מהדג ומהדקים טוב.
  • שלב שלישי: מכניסים את הדג לתנור על 200 מעלות ל- 40 דקות ואחרי שמוכן שוברים את המלח ואפשר לאכול.

המלצת הגשה: לפלט את הדג על צלחת ולהגיש עם מעט לאבנה, עלי גפן, קצת שמן זית עם מלח פלפל.

טיפ קטן: מי שאוהב שואו אז לפני השבירה של המלח אפשר לשפוך עליו אלכוהול ולהדליק!

קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=xqLgMygC0ko

מתכונים

אננס על הגריל
ספטמבר 18, 2023
הקבב של בלילתי
ספטמבר 6, 2023
המבורגר סביח
ספטמבר 6, 2023
צ’יזבורגר כשר
ספטמבר 6, 2023
אוכף טלה בציר יין
ספטמבר 6, 2023

ביקורות מסעדות

מילון הדברים

דילוג לתוכן