
צלעות טלה זה אחד הדברים הכי רכים ועסיסיים שיש אם עושים אותם נכון, אמנם לא מדובר באיזו חדשנות קולינרית אבל הדרך שבה מכינים את הצלעות משפיעה מאוד על ההנאה שלכם מהנתח – זאת הדרך הנכונה לצלות צלעות טלה.
צלעות טלה בסגנון טורקי
צלעות טלה קלילות ומפנקות עם הכנה פשוטה ב-3 שלבים
מצרכים:
שדרת צלעות טלה, מלח.
- שלב ראשון: מניחים פלאנצ’ה על הגריל ועליה צולים את הצלעות טוב טוב מכל הצדדים.
- שלב שני: נותנים לצלעות לנוח בצד במשך 4-5 דקות ולאחר מכן פורסים אותן.
- שלב שלישי: צורבים את הצלעות יפה למידת עשייה הרצויה, מסדרים יפה על הצלחת, מפזרים מעל קצת מלח ונהנים.
טיפ קטן: אפשר להוסיף מעט צ’ימיצ’ורי מעליהן או לחילופין מלח פלפל וכמובן עשבי תיבול יבשים ממש בסגנון טורקיה.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=sFdmWFeF-88