רוסטביף אונטריב

מתכון מושלם לרוסטביף אונטריב

תמונה להמחשה
תמונה להמחשה
רוסטיף אונטריב

קבלו מתכון פשוט אבל מטורף מכמה שהוא מושלם! לא משנה אם זאת פעם ראשונה שלכם או שאתם בעלי ניסיון עם מתכונים כאלה כי המתכון הזה הוא רב שימושי בגלל שהבשר שלו מתאים להרבה אפשרויות, מסדוויצ’ים איכותיים ועד למאפה בשר משובח! כמובן שזה נישנוש מטורף בשביל קרניבורים או סתם חובבי בשר אז תכינו ושיהיה בתיאבון, מתאים לחגים או לסתם חשק לבשר איכותי.

רוסטביף אונטריב

נתח אוטריב מובחר כשר עם הכנה בשני שלבים בלבד

 

מצרכים:

נתח אונטריב, שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, סילאן.

 

  • שלב ראשון: פורסים את הנתח על נייר אפייה ושופכים עליו שמן זית, כף מלח, פלפל שחור גרוס, סילאן, מעסים אותו טוב כדי שיהיה אחיד מכל הצדדים ואז סוגרים אותו טוב (נייר קצבים של הקרניבורים מספיק אבל מי שמשתמש בנייר אפייה רגיל צריך לעטוף גם בנייר כסף).
  • שלב שני ואחרון: מכניסים את נתח לתנור מחומם מראש על 200 מעלות ל-40 דקות ולאחר מכן מורידים ל-180 מעלות לעוד כשעה ורבע/ועשרים.

אחרי שהנתח מתקרר פורסים אותו ואפשר לאכול אותו כמו שהוא וגם אפשר להשתמש בו למאפה בשר!

קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=Gicdlot4Ebs

מתכונים

אננס על הגריל
ספטמבר 18, 2023
הקבב של בלילתי
ספטמבר 6, 2023
המבורגר סביח
ספטמבר 6, 2023
צ’יזבורגר כשר
ספטמבר 6, 2023
אוכף טלה בציר יין
ספטמבר 6, 2023

ביקורות מסעדות

מילון הדברים

דילוג לתוכן