אין כמו שורט ריב, הוא יותר בשרני מהאסאדו (הרבה יותר בשר) ופחות שומני, אם אתם אנשים של בשר איכותי ורוצים להינות מפינוק אמיתי אז זה המתכון בשבילכם!

שורט ריבס במעשנה
שורט ריב מטורף עם הכנה ב-3 שלבים בלבד
מצרכים:
נתח שורט ריב, ראב (תערובת תבלינים) שאתם אוהבים, שומן בקר.
- שלב ראשון: מומלץ להוריד את השכבת שומן העליונה כדי שהראב יתפס יותר טוב (לא חובה).
- שלב שני: מכניסים את הנתח גלוי למעשנה על 110 מעלות ל-6 שעות.
- שלב שלישי: מוציאים את הנתח מהמעשנה ושופכים עליו מעט שומן בקר מומס, לאחר מכן עוטפים בנייר קצבים של הקרניבורים או נייר אפייה ומעליו נייר כסף ומחזירים למעשנה לעוד כחצי שעה, אחרי נשאר רק להוציא לנוח קצת להינות ממנו.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=7oGiqMrsIqM