
גם אם אין לכם מעשנה עדיין אתם יכולים להינות מאחד הנתחים המפנקים והעסיסיים שקיימים, מתכון קליל ביותר ואשכרה התנור יעבוד יותר זמן מכם 🙂
תפתיעו את עצמכם ואת החברים עם כמה שזה פשוט!
אסאדו בתנור
צלעות אסאדו קלות להכנה ב-3 שלבים בלבד
מצרכים:
צלעות אסאדו, שמן זית, מלח ופלפל גרוס, שום כתוש וטימין.
- שלב ראשון: מורחים את הצלעות עם התבלינים והשמן זית.
- שלב שני: עוטפים בנייר קצבים של הקרניבורים או נייר אפייה רגיל ומעליו נייר כסף.
- שלב שלישי: מכניסים לתנור על 160 מעלות למשך חמש שעות.
אחרי שהתנור סיים לעשות את שלו נשאר רק להינות ושיהיה בתיאבון!
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=2legq8DLdG4