
ביז’ היה נפוץ מאוד לפני עשור אבל עכשיו קצת יותר קשה להשיג, הנתח הזה שנקרא ביז’ זה בעצם הציצי של הפרה, חלק פנים טעים במיוחד.
זה נתח כשר ומה שמיוחד בו זה שהוא בא עם טעמים חלביים והוא עדיין כשר!!
ביז’ – עטיני פרה
נתח כשר ומפנק עם טעמים חלביים ומרקם מדהים
מצרכים:
- שלב ראשון: מנקים את העטינים וחותכים את השומן שעוטף אותן.
- שלב שני: משפדים וצולים בזהירות כדי שלא ישרף כי זה נתח מאוד שומני.
המלצה: העטינים טעימים כמו שהם אבל מי שרוצה יכול לטבל עם לימון או לאכול עם איזה חתיכת פיתה.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=cOBCZBgQ9W0