ביז’ – עטיני פרה

מתכון לביז' - עטיני פרה

תמונה להמחשה
תמונה להמחשה
ביז’ – עטיני פרה

ביז’ היה נפוץ מאוד לפני עשור אבל עכשיו קצת יותר קשה להשיג, הנתח הזה שנקרא ביז’ זה בעצם הציצי של הפרה, חלק פנים טעים במיוחד.

זה נתח כשר ומה שמיוחד בו זה שהוא בא עם טעמים חלביים והוא עדיין כשר!!

ביז’ – עטיני פרה

נתח כשר ומפנק עם טעמים חלביים ומרקם מדהים

 

מצרכים:

  • שלב ראשון: מנקים את העטינים וחותכים את השומן שעוטף אותן.
  • שלב שני: משפדים וצולים בזהירות כדי שלא ישרף כי זה נתח מאוד שומני.

המלצה: העטינים טעימים כמו שהם אבל מי שרוצה יכול לטבל עם לימון או לאכול עם איזה חתיכת פיתה.

קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=cOBCZBgQ9W0

מתכונים

אננס על הגריל
ספטמבר 18, 2023
הקבב של בלילתי
ספטמבר 6, 2023
המבורגר סביח
ספטמבר 6, 2023
צ’יזבורגר כשר
ספטמבר 6, 2023
אוכף טלה בציר יין
ספטמבר 6, 2023

ביקורות מסעדות

מילון הדברים

דילוג לתוכן