
אחד מחלקי הפנים המיוחדים, טעימים וקשים להשגה – חוט שדרה! בשנות ה-80 הוא היה נפוץ בשיפודיות והרבה אנשים גדלו על החלק הזה, נתח מיוחד, מרק שמנמן ומדהים.
כיום מאוד קשה להשיגו – לא בקצביות ולא בשיפודיות, עם קצת קשרים עם הקצב שלכם תוכלו להתפנק על החלק פנים המאוד מיוחד – חוט שדרה.
חוט שדרה
מתכון למעדן של חוט שדרה ב-2 שלבים פשוטים
מצרכים:
חוט שדרה, מלח ולימון.
- שלב ראשון: שוטפים טוב את השדרה ומייבשים.
- שלב שני: משפדים את החוט שדרה (מומלץ שיפוד מתכת) וצולים על הגריל.
טיפ: בגלל שמדובר במעדן אז מספיק לפזר עליו מעט מלח ומי שאוהב אז קצת לימון מוסיף המון 🙂
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=q1zR4Att8oo