
עושים על האש? רוצים לקנח על משהו מעבר למרשמלו? קבלו מתכון נדיר של הקרניבורים והשף יוסי שטרית לכנאפה על הגריל – ישנה אפשרות לשומרי כשרות לעשות גרסה פרווה או לאכול אותו סתם לכיף או בגריל דגים 🙂
מטרת המתכון היא להראות שאפשר להשתמש בגריל בצורה יצירתית מעבר לצליית בשר ודגים!
כנאפה על הגריל
קינוח מפנק שישדרג לכם כל אירוח
מצרכים:
חמאה, שערות קדאיף, ג’יבני (גבינה מלוחה), תערובת של מי סוכר.
מגש/תבנית
- שלב ראשון: מורחים על המגש/תבנית חמאה טוב טוב מכל הצדדים, מפזרים את השיערות קדאיף בשכבה יפה ומהדקים טוב, מפזרים את הג’יבני מעל לפי איך שאתם אוהבים, מפזרים מעל עוד חמאה כדי שהקדאיף יספוג עוד קצת.
- שלב שני: שמים על הגריל כדי שיתבשל טוב עד שהגבינה כבר מבעבעת ויש צבע לקדאיף ואז הופכים על כלי הגשה ומזלפים מעל את התערובת של המי סוכר.
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=e3vVnJ3iUuA