קראנץ’ כבד אווז

מתכון לקראנץ' כבד אווז קריספי

תמונה להמחשה
תמונה להמחשה
קראנץ’ כבד אווז

לכל אוהבי הכבד אווז קבלו מנה קריספית ומפנקת שאפשר לאכול אותה כמו שהיא ואפילו בתור קינוח – מדובר בלוקסוס אמיתי!

פנקו את עצמכם ואת החברים בכבד אווז משודרג וטעים כמו שקרניבורים אמיתיים אוכלים.

קראנץ’ כבד אווז

מנה שמשלבת כבד אווז רך עם קריספיות ומתיקות

 

מצרכים:

כבד אווז סוג א’, חלה פרוסה, ביצים, שמן, פירורי לחם זהובים, דבש (אופציה).

מערוך.

 

  • שלב ראשון: חותכים את הכבד אווז כמו סטייקים וצולים אותם.
  • שלב שני: חותכים לחלה את הקצוות ומרדדים אותה עם מערוך עד שהיא דקה.
  • שלב שלישי: מכניסים את הפרוסת כבד אווז לתוך חלה המרודדת וסוגרים טוב.
  • שלב רביעי: טובלים את החלה בביצה ומצפים בפירורי לחם (אפשר לשדרג לבחירתכם), מטגנים עד להזהבה כדי שיהיה קריספי.

המלצה: מי שרוצה לזלף על המנה דבש זה יכול ללכת טוב למי שאוהב מתוק וזה כמו קינוח!

קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=ONi6pEi24lo

מתכונים

אננס על הגריל
ספטמבר 18, 2023
הקבב של בלילתי
ספטמבר 6, 2023
המבורגר סביח
ספטמבר 6, 2023
צ’יזבורגר כשר
ספטמבר 6, 2023
אוכף טלה בציר יין
ספטמבר 6, 2023

ביקורות מסעדות

מילון הדברים

דילוג לתוכן