
לכל אוהבי הכבד אווז קבלו מנה קריספית ומפנקת שאפשר לאכול אותה כמו שהיא ואפילו בתור קינוח – מדובר בלוקסוס אמיתי!
פנקו את עצמכם ואת החברים בכבד אווז משודרג וטעים כמו שקרניבורים אמיתיים אוכלים.
קראנץ’ כבד אווז
מנה שמשלבת כבד אווז רך עם קריספיות ומתיקות
מצרכים:
כבד אווז סוג א’, חלה פרוסה, ביצים, שמן, פירורי לחם זהובים, דבש (אופציה).
מערוך.
- שלב ראשון: חותכים את הכבד אווז כמו סטייקים וצולים אותם.
- שלב שני: חותכים לחלה את הקצוות ומרדדים אותה עם מערוך עד שהיא דקה.
- שלב שלישי: מכניסים את הפרוסת כבד אווז לתוך חלה המרודדת וסוגרים טוב.
- שלב רביעי: טובלים את החלה בביצה ומצפים בפירורי לחם (אפשר לשדרג לבחירתכם), מטגנים עד להזהבה כדי שיהיה קריספי.
המלצה: מי שרוצה לזלף על המנה דבש זה יכול ללכת טוב למי שאוהב מתוק וזה כמו קינוח!
קישור לסרטון של המתכון: https://www.youtube.com/watch?v=ONi6pEi24lo